lördag 5 mars 2011

Wow, min alldeles egna blogg...

Nu är det så gjort. Påhejad av vänner har jag nu alltså bestämt mig för att starta min egen blogg och första inlägget ska ta form. Eftersom jag har hållit på med diverse sömnad, stickning, tennarmband i flera år så kommer jag försöka blanda nya alster med lite gamla så att ni (och jag) tillslut får en samlad bild av alla mina projekt. :o)

 

Första projekten att komma med får bli höstens stickade arbeten. Det första är en halsduk/väpnarluva som är stickad enligt eget mönster i ett garn som är så fantastisk mjukt och skönt. Ett blandgarn "Manos silk blend" 70% Merinoull och 30% silke. Till denna halsduk har jag även stickat en korgmönstrad mössa i samma garn.

 

När detta var gjort fick jag en beställning av Thea som fick bli stolt ägare av den korgmönstrade mössan nedan stickad i Baya (53% ull, 47% acryl).
 

 

Bäst just nu:

Att vi har fått ett par supermysiga sportlovsdagar med hela familjen, där vi passat på att vara ute och åka långfärds skridskor samt beställt tapeter till vår gillestuga som vi renoverar. Det är förresten även i denna gillestuga som min nya härliga sy-hörna ska hamna :o)

 

Sämst just nu:

Att det blir mycket byggdamm när man renoverar och att jag inte har någon lätttillgänglig sy hörna under tiden det jobbet pågår.

 

3 kommentarer:

 1. Men å vad kul att du har en blogg nu också!
  Mössan är bara så fin! Tusen tack! Ser fram emot att få se fler fina alster framöver!

  SvaraRadera
 2. Det var roligt att se detta jag kommer att fortsätta att titta in här.
  Kram Sonja

  SvaraRadera
 3. Vad kul Sonja! Du är så välkommen :o)

  SvaraRadera