lördag 12 april 2014

Att bli tant var trevligt...

Att fylla år är kul! Att fylla 40 visade sig vara extra kul! :o)

Riktigt ordentligt uppvaktad av mina nära och kära! Och så mycket fina presenter jag fick... Helt otroligt!

Det började med fina gosedjur av döttrarna. Kan ni tänka er att min äldsta (11 år) har suttit och smyggjort denna fina zebra på eftermiddagar och helg veckan före min dag!! Den är gjord av två strumpor, stoppning, knappar, nål och tråd!

Min yngsta gav mig en söt apa som har det mest smittsamma skratt om man killar honom under armarna! Gulligt, men ingen man vill råka starta igång när man t.ex. sover :o)

Fint Pandora armband, presentkort på Panduro samt en Elcykel!!! blev det också! Inga tunga uppförsbackar för min del framöver :o) Jag hade önskat mig en tantcykel, men att få den med motor på fanns inte i min värld innan jag fick den! Så himla fin, och så otroligt rolig att cykla på :o) Tack älskling! <3

Av mamma, pappa och syskon med familjer fick jag sedan denna underbara påse fylld av fantastiska presenter i garnets tecken! Att man har blivit en sån otrolig sticknörd är helt fantastiskt! Jag blir löjligt glad över att få ett fint garn och nytt spännande mönster att sticka... Längtar efter att lägga upp och få prova lite spetsstickning!! *lycka*

Ska bara göra klart min stora Bohemian-väst och yngsta dotterns poncho... Men jag kan kanske smygstarta lite med Semele när jag är klar med västen... Eller hur? ;o)

Just nu räntar det på bra med virkningen då jag och maken spenderat kvällarna framför TVn och serien House of Cards. Vi plöjer en tre, fyra avsnitt per kväll och jag virkar så nålen glöder för att bli klar med västen... Bara ett drygt varv kvar nu, men det är lååååååånga varv :o)

Stort tack till alla som förgyllde min helg! Det var den trevligaste helgen på väldigt länge! Kram, Tack och Puss <3

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar