måndag 26 maj 2014

Pysselfest! :o)

Jag fyllde ju 40 för en dryg månad sedan, och förra helgen var det så dags att ha en liten fest för nära och kära!

Färgtemat för festen var Rosa och sedan skulle alla också ha något egenpysslat på sig! Riktigt kul att se vad alla hittade på (men det var faktiskt 2 av oss 17 på festen som inte hade något egentillverkat, men de fick vara med ändå ;o)

Vi hade finaste sommarvädret och tog rosa bubbel till fördrink utomhus i solskenet! Sedan bar det av ner till Syrummet och lite pyssel för var och en... Att tillverka varsitt mobilfodral av benen på barnstrumpbyxor var uppgiften! Jag hittade bästa beskrivningen hos Pysselbolaget som jag skrev ut. Förutom strumpbyxor fanns filttyg, knappar, paljetter, tryckknappar, lim mm att frottera sig i och vara kreativa.

Det var en del fundersamma grymtanden först men efter ett par minuter i syrummet så flödade kreativiteten och energin!!! Så kul att se, och så kul att se de fina fodralen när de var klara!! :)

Maken hade fixat ett vändbart så att det skulle passa såväl till barnkalas som vuxen-röj ;o)

Efter detta så blev det trerätters middag och trevligt samkväm långt in på småtimmarna (med mina mått mätt i alla fall ;o)

Nu känner jag mig ordentligt firad och har fått så himla mycket fina presenter dessutom!

(Jag lovar att komplettera med bild på finaste halsband + örhängen när jag kommer hem från semesterveckan i Turkiet... Hade missat att fota den presenten... Men det kommer ;o)

Stor kram till alla!! :o)

PS: jag mycket nöjd med mina party-skor jag införskaffade till festen!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar