lördag 16 november 2013

Syfestival

Höstens höjdpunkt... En hel dag på mässan med bästaste Millamark. Barnen fick stanna hemma och vi kunde njuta och frottera oss hela dagen! :o)

Oftast när det varit syfestivalsdax har Millamark haft ett nytt lapptäcke på gång och vi har därför sprungit fram och tillbaka mellan lapptäckstygsmontrarna i jakten på den perfekta kombon... I år var det inget projekt på gång och jag tror att vi båda saknade att ha något konkret att leta efter *ler*

Trots detta lyckades vi utan större problem fylla hela dagen med mycket suktande, klämmande och kännande... Och en hel del följde med hem :o)

Vi saknade däremot Karinottilia och Strömming vars montrar vi alltid brukade besöka och göra fynd i.

Eftersom tjejerna inte fick följa med på lördagen tog jag med dem en sväng på söndagen istället (stackars mig som var tvungen att åka dit två dagar i rad... ;) vi hittade då ytterligare lite smått och gott och C köpte sig garn och började sticka på sitt allra första alster... En mössa! :)

Jag hittade då även en liten pärlkossa att ha som maskot i min bil (som heter Pärlan).

En helg man kan vara väldigt nöjd med helt enkelt!

Lite av det inköpta pysslet blev lite ugglor och hjärtan att hänga i granen (de ser lite större ut än vad de är i verkligheten, ugglorna är väl ca 10-12 cm höga :)

Nu är det bara att invänta december så att man kan börja julpynta lite... Tycker ju att det är mysigt med julen... :D

Kram

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar