onsdag 6 februari 2013

Tofflor à la 70 talet

En kompis hittade ett sött mönster på ett par tofflor i härlig retro-stil. Såg ju väldigt mysiga ut så jag letade reda på lite restgarner från senaste västen jag stickade... Ett par kvällar senare var tofflorna färdiga och resultatet var helt ok (men aldeles för stora!)

Ett alternativ skulle ju ha varit att kolla om någon ute i cyberrymden skulle tänkas vara intresserade, men nu hann kära grannfrun före :o)

Här är de nya ägarna till tofflorna! Satt som en smäck... Som om hon var Askungen och mina tofflor glasskon *ler*

Visst är de ganska söta!?

Material:

Drops Paris, brun 44

Mönster:

Hmm... Sida ur någon inredningstidning... :/

Bäst just nu:

Att det snart är Syfestival i Älvsjö igen. :o) Ska bli så himla kul att få gå där och mysa och frossa... Den här gången låter det som även döttrarna vill hänga med mig och bästa C... Ska bli sååå mysigt... :o)

 

7 kommentarer:

 1. Coola och retro! Blir det några nya i modell mindre till kollegan är ju frågan man ställer sig?! Blir lite avis på alla syfestivaler du kan gå på. Måste nog komma och hälsa på någongång när det lägligt sammanfaller med en mässa :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller det var naturligtvis till dig själv du skulle göra dom! Fattar jag nu när jag läser en gång till...

   Radera
  2. *ler* kollegan är också intresserad, men jag ar lite svårt att ge mig i kast med samma mönstr en gång till... Får nog vänta lite ;o)
   Apropå Syfestivalen så är det klart ni ska tajma in det vid ett besök! Du har ju två chanser per år! :o)
   Kram

   Radera
 2. Tur att grannfrun har ankfötter ;-) Tack så jättemycket för dem! :-)

  Puss och kram

  SvaraRadera
 3. lite roligt med den stilen, när är syfestivalen, Sonja och jag har pratat om att åka upp men det kanske får bli till hösten.

  SvaraRadera