söndag 9 december 2012

Andra advent

Sömnad och annat pyssel prioriterades ner till förmån för dansuppvisning och julgodisbak... Tror att det var helt rätt prioritering...

På lördagen hade tjejerna julshow (totalt 120 barn var involverade i showen!!!), och de var så duktiga så duktiga... Jag har tyvärr ingen bild att bjuda på (jag är rätt värdelös på att komma ihåg att fota...)

På söndagen kom bästa C över och vi bakade 7 sorters julgodis!!! Tror aldrig att det har hänt någon gång tidigare i mitt liv att det blivit så många sorter. Vi gjorde helt enkelt några sorter var och delade sedan på resultatet... Mycket lyckat! Vi hade dessutom sex barn som sprang omkring som yrväder under första halvan av dagen. Men det gick hur bra som helst! :o)

Nu saknas bara lite mandelmassegodis (och lite saltlakrits som ska kommas ihåg att köpas) sen kan julen få komma! Fast det gäller ju att hålla klåfingriga fingrar borta från härligheten i flera veckor nu...*ler*

På torsdag kör vi sista syjuntan för i år tror jag, blir körigt att hinna med fler före jul sen... Men visst ser det fortfarande mysigt ut där... (Pssst. Ser ni fina regnjackan till höger i bild, bara fodret kvar... :o)

Kram Angi
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar